Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
Home

GPS: André Smits collectie

De kampioen uit Zundert verkocht eind 2013 zijn oude duiven in een totale verkoop.
In deze veiling dus een zeldzame aanbieding van 5 duiven geringd door deze grote kampioen en aangeboden door GPS Europe
André specialiseerde zich in zijn laatste jaren voor de verkoop vooral op de eendaagse fondvluchten, dat hij hiermee zeer succesvol was is geen geheim, in enkele jaren vergaarde hij menig teletext noteringen en kampioenschappen op h...
meer lezen


Kurt Augustin

Kurt bied 24 jonge duiven 2014 aan die allemaal verwant zijn aan de wereldberoemde “Kaasboer” van Gaston vd Wouwer. Veel van de aangeboden duiven zijn ingeteelt naar deze legendarische “Kaasboer” of gekruist met andere super duiven van Belgische bodem.

Perfecte duiven om uw stam te verrijken met het “Kaasboer” bloed.


Go to the auction

meer lezen


One super Verkerk,

Slechts 1 duif in deze veiling maar wat voor één! Deze “Super Verkerk” is een zoon van “Gerelly”, 10e nat asdoffer WHZB. X “Cinderella”, 1e nat asduif allround. De “Super Verkerk” is een bewezen kampioenenkweker, zo is hij vader van de 3e nat asduif midfond. Een uniek aanbod!


Go to the auction

meer lezen


Best Bloodlines from Belgium

België staat wereldwijd bekend als de bakermat van de postduivensport. Ook in het heden trekken vele liefhebbers naar dit land om versterking te halen voor de vluchten tot 700km. In deze veiling 10 duiven van de beste Belgische bloedlijnen! Rechtstreeks en zuiver van o.a. G. Vandenabeele en fam. Houben. Enkele voorbeelden uit deze veiling zijn:

- Kleinzoon “Turbo”, zuivere Vandenabeele
- Dochter Justina, rechtstreeks Vandenabeele


Go to the ...
meer lezen


Thorsten en Finn Leon Daum:

Het is al lang geen geheim meer dat in Duitsland geweldige duiven zitten. Geen enkel land domineert de eenhoksraces zoals deze natie. Thorsten is eveneens zeer succesvol op de eenhoksraces, in 2009/2010 is hij zelf uitgeroepen tot wereld kampioen in de duiven Grand-Prix georganiseerd door de FCI. In deze veiling bied Thorsten 5 duiven aan uit zijn kampioenenhok, vooral kruisingen van zijn eigen succeslijn gekoppeld aan rechtstreekse Gaby Vandenabeele duiven.
...
meer lezen


Wilfried zur Löwen

Deze Duitse liefhebber weet waar hij kwaliteit moet halen, op zijn kweekhok kinderen van wereldberoemde duivan a;s “de Figo” van A&H Reynaert en de “Che” van de familie Eijerkamp. In deze veiling 6 jonge duiven 2014 uit unieke koppelingen.

- 3 kleinkinderen van de superkweker “De Figo”
- 2 kleinkinderen van de “Che”, waarvan 1 ingeteelt
- 1 zuivere gebr. Janssen Arendonk duif, inteelt naar de ‘019”


Go to the auction

meer lezen


GPS: Erik Plant

Met de verkoop van zijn beste kwekers en vliegers komt een einde aan een zeer succesvolle duiven carrière van Erik Plant in Leuvenheim. Rode draad vormt het Teletekstkoppel Zoon Garfield x 948 duivin en bloedlijnen zijn vooral Janssen (o.a. via Eijerkamp en Alwin Petrie) en Leo Heremans (via Arie en Jos Van Roon). Een veiling dus met top vliegers en bewezen kwekers van één der beste vitesse/midfond hokken van Nederland.

In deze veiling 3 duiven rechtstreeks van E...
meer lezen


GPS Etienne Devos

De helaas vorige maand overleden Etienne Devos was een grootmeester in de Belgische duivensport.
Niet alleen op eigen hok maar vooral ook op andere hokken presteerden zijn duiven tot op het allerhoogste niveau en wonnen nationale in internationale overwinningen.

In deze veiling 3 rechtstreekse van grootmeester Etienne Devos.


Go to the auction

meer lezen


Dutch Masters (Spitfire collection)

“Spitfire”, de beroemde supercrack van Dirk Sepers.
Deze superduif won o.a.: 1st/15.075p, 1st /14.041p, 1st 11.212p, 2nd 14.283p, 2nd 12.845p, 2nd 1.929p, 2nd 8.392 5th 13.489p enz.


In deze veiling 8 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen van dit wonder met vleugels.


Go to the auction

meer lezen


Fixed team Burggraaf

2 zuivere Ludo Claessens duiven, ingeteelt naar de witte toppers van de grootmeester uit Putte. In deze veiling een inteelt product naar “The Grote” winnaar van 3x de eerste en uit een kleinzoon van de fameuze “Supercrack 69” een ware superduif. Deze 2 witte duiven zijn niet alleen mooi maar ook nog zeer sterk op de vluchten.


Go to the auction

meer lezen


Fixed Dutch Masters

In deze Fixed price veiling 3 duiven afkomstig van Nederlands beste bloedlijnen. In deze veiling 2 kleinkinderen van de olympische topper “Home Alone’, 1e olympiade duif en 1e nat asduif op de eendaagse fond van comb. Braad de Joode. Zoon en dochter van “Gladiator”, 1e NPO Etampes 7.256 duiven. Een veiling met het bloed van winnaars in groot verband tegen een vaste prijs.


Go to the auction

meer lezen


Neem nu een abonnement op “Het Spoor der Kampioenen”

Al 12 jaar informeren wij onze lezers over onze prachtige hobby en ieder jaar proberen wij dit blad te verbeteren. De afgelopen jaren door wijlen Jan de Jongh en Gerrit van Eikenhorst en nu mag ik het voortouw nemen. Voor de toekomst voorzien wij vernieuwingen op steeds meer inhoudelijke artikelen waarin kennisoverdracht over onze sport centraal staat. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn:

* Voeding, voedingssupplementen en med...
meer lezen


At the right - topside of this website you'll find 4 flags for languages.

When you click at the yellow flag,
you will see a 'drop-down' screen.
In that screen you can find your own language and the website will be translated to your own language.

Please note that the translation is not Always 100% correct.
meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook Twitter

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website
Algemene links