Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
Home


The super Holland Auction

Nederland is naast de Belgie de bakermat van de hedendaagse duivensport. Internationaal gezien word dan ook vaak gesteld dat in deze landen de allerbeste duiven van de wereld zitten. In deze kleine veiling enkele duiven rechtstreeks van gekende Nederlandse liefhebbers zoals de grootmeester Ad Schaerlaeckens, de man over wie alles al is geschreven maar ook van de huidige king of sprint Henk Scheffel en de Limburgse combinatie H&L van Es.

Go to the auction

meer lezenThe top from Belgium

Belgie de bakermat van de hedendaagse duivensport. Internationaal gezien word dan ook vaak gesteld dat in de landen Belgie en Nederland de allerbeste duiven van de wereld zitten waarbij Belgie vooral bekend staat om zijn sprint duiven. In deze kleine veiling enkele duiven rechtstreeks van gekende Belgische liefhebbers zoals de grootmeester Benny Steveninck, bekend van zijn “Chipo”, Dirk van Dijck, een van de grondleggers van de moderne wedstrijdduif en meer.


Go to the auction

meer lezenWillie Bronkhorst, Karel Meulemans wedstrijdduiven

In deze veiling worden aangeboden 7 duiven uit Karel Meulemansduiven die op het kweekhok in Stokkum aanwezig zijn. Met diverse jongen uit de kwekers werden al mooie vliegresultaten behaald. Duifkampioen en in 2014 vliegt in België een jonge duif 1/92 met de hoogste snelheid van prov.limburg tegen meer dan 3500 duiven. Ook in Duitsland en Engeland vliegen nazaten uit de kwekers 1e prijzen. Met de kweek worden ook bewezen vliegduiven van o.a. Jan de Ruiter uit Teuge gebruikt (soort Meulemans) om de duiven kwalitatief beter te maken. Een overzicht van de kwekers staat op www.duivenkweek.nl


Go to the auction

meer lezenThe spring auction

De lente is aangebroken, het jaargetijde van nieuw leven, nieuwe hoop en de start van ons wedstrijdseizoen. Op Gps-Auctions hebben we voor u een speciale sping auction samengesteld. De duiven in deze veiling zijn gericht alle vluchten, of u nu voorstander bent van het programma spel of houd van de marathon, voor alle type liefhebber hebben we een mooi exemplaar in de veiling.
De veiling is een mix van duiven welke hebben gepresteerd op de vluchten aangevuld met duiven uit top presterende ouders.


Go to the auction

meer lezenAnton Ruitenberg special

Het kweken van superduiven is al 60 jaar dé grote passie van de meesterkweker Anton Ruitenberg uit Zwolle. Dat hij met zijn methode en visie op het gebied kweken grote successen boekt is wereldwijd bekend. Met grote regelmaat vinden we in de afstamming van overwinnaars en asduiven de naam van Anton Ruitenberg terug in de stamboom. Het regelmatig kweken van TOPDUIVEN is een ware kunst, het getuigd van een goede feeling voor duiven, een feeling die Anton Ruitenberg als géén ander in zijn vingers heeft! Anton gaat er in zijn kweek strategie nog steeds uit van de super duif, een duif die geweldig heeft gevlogen en er om bekend staat dit talent door te geven aan zijn (klein) kinderen. Dat hierbij kosten noch moeite zijn bespaard is voor iedereens die zijn geweldige kweekarsenaal ziet meteen duidelijk.


Go to the auction

meer lezenHeinz van Thriel,

In deze veiling biedt Heinz een kleine selectie aan van talentvolle kweekduiven uit beroemde kweeklijnen en 2 choco duiven die voor een leuke kleurafwisseling zorgen in het hok. Twee van de aangeboden duiven komen rechtstreeks van snelheidsspecialist jan van der Putten en wel uit topkoppel “Gerardje” x “Magic Woman”. Via Klaus Stieneker bekwam Heinz enkele nazaten van de fameuze “Kannibaal” en Eurostar welke ook in deze veiling zitten.


Go to the auction

meer lezenThe German pigeon auction

Het is al lang geen geheim meer dat in Duitsland echte top duiven zitten. Kijk maar eens naar de resultaten op de internationale eenhoks races. Duitse liefhebbers domineren deze races zoals geen enkel ander land dat doet. Kijken we naar de afstamming van deze Duitse toppers dan komen we vaak de namen van Nederlandse en Belgische topduiven frequent terugkomen in de stamboom. In deze veiling verkopen we enkele duiven afkomstig van kampioenen uit Duitsland. Ook in de afstammingen van deze duiven zien we namen als Vandenabeele, de Saer, Koopman en Rauw-Sablon weer terugkomen.


Go to the auction

meer lezenThe International pigeon auction

Zoals de naam van deze veiling doet vermoeden bestaat deze veiling uit een internationaal gezelschap van duiven uit Engeland, Nederland, Duitsland en Belgie. Een kleine greep uit deze veiling met o.a. twee duiven van Premier stud welke het beste van Albert Derwa en Bart Geerinckx in de stamboom hebben. Daarnaast 2 duiven van Andre van Boxtel, de man met de snelle chocos en meer.


Go to the auction

meer lezenRe-auction Norbert Turi

Helaas komt het voor dat bieders in al hun enthousiasme hun hand overspelen tijdens een veiling. Het komt dan voor dat deze bieders niet kunnen voldoen aan hun financiële verplichtingen. Bij GPS-Auctions proberen door in contact te blijven altijd te zorgen dat alles alsnog correct word afgehandeld echter vaak word het contract eenzijdig verbroken. Hoewel we onze nieuwe aanmeldingen zorgvuldig screenen is een 100% zekerheid nooit gegarandeerd. In dit geval worden de duiven aangekocht door dhr Turi opnieuw geveild nadat dhr Turi zelf heeft aangegeven niet meer aan de financiële verplichtingen te kunnen voldoen. In deze gevallen worden de accounts geblokkeerd en worden de namen gepubliceerd op de blacklist.


Go to the auction

meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website