Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
Home

Bas en Damian van Beveren

Bas en Damian hebben een groepje duiven geselecteerd om aan te bieden op GPS Auctions.
Deze duiven zijn allemaal van zeer edele afkomst en veelal direct afkomstig van top presterende liefhebbers.

In deze veiling o.a:
- rechtstreeks Jan Straver van het “Fenomeen” 2e nat asduif WHZB
- rechtstreeks P&D houfflijn van de topvlieger “Nieuwe Geronimo”
- Kleinkind van de beroemde “Rudy” van Gaby Vandenabeele.

Duiven van een gew...
meer lezen


The Italian champions group,

Al jaren achtereen de te kloppen mannen in Italie, hofleverancier als het gaat om olympiade duiven en zeer succesvol op de eenhoksraces wereldwijd. Dat is een korte opsomming van the Italian champions group. Nu in deze veiling een mooie selectie van jongen 2014 uit hun kweekstal. Aan de basis van deze kolonie duiven van de crème de la crème in de Belgische en Nederlandse duivensport.

- Broer “Mondial”, 1st Italian in the finalrace world champion...
meer lezen


Dieter Siebert Brieftaubensport.

Dat in Duitsland geweldige duiven zitten is al lang geen geheim meer, al Jaren domineren ze de eenhoksraces zoals geen enkel ander land dat doet. Siebert Brieftaubensport is een van deze nieuwe generatie Duitse kampioenen. Door het winnen van wedstrijden en het winnen van asduiven titels heeft Dieter Siebert bewezen over een geweldig hok duiven te beschikken. Zijn basis bestaat uit duiven van Nederlandse kampioenen als “Ludo Claessens”, “C%G Koopman”, “...
meer lezen


Joop Koch

In de laatste 28 jaar 26x generaal kampioen in de CC Eindhoven dan moet je van goede huizen komen. Ook op nationaal vlak wist Joop 3x de titel te pakken, een geweldige prestatie.

In deze veiling o.a.:
- dochter “Mr. Poitiers”, 1e NPO Poitiers en 6e NPO La Souterainne
- 2 zonen “Snelle Bange”, was in 2012 en 2014 1e asduif CC Eindhoven
- zoon en dochter “Tramp” won 1,6,7 tegen gemiddeld 1.300 duiven

Een select groepje jonge duiven 2014 ...
meer lezen


20e editie Voorjaarsbeurs in Expo Houten
wordt op 7 & 8 maart een waar festijn voor de bezoeker!

“Een evenement van wereldklasse op Nederlandse bodem.” Zo zou men deze 20e editie het best omschrijven. “In ieder geval ik heb de laatste jaren nergens in Europa zo veel verschillende exposanten bij elkaar gezien”, aldus organisator Pieter Kos. Om het 20 jarige lustrum te vieren heeft de organisatie tal van verassingen in petto voor de bezoeker. In ieder geval wacht hen een record aant...
meer lezen


Goran Grafina

Een veiling met duiven direct afkomstig van tophokken uit Nederland en Belgie.
In deze veiling maar liefst 4 duiven rechtstreeks afkomstig van de familie Eijerkamp, niet alleen bekend om hun geweldige prestaties maar ook om hun machtige kweekcentrum met de crème de la crème van de duiven minnend Europa.

Deze veiling bevat o.a:
- Kleindochter “Chicago”, H&E Eijerkamp
- Kleindochter “Bartoli”, H&E Eijerkamp
- Zoon “VIP” x “Chloe”, C...
meer lezen


Jan Morsink,

Jan is de trotse bezitten van een geweldig kweekhok met topduiven voor de eendaagse fond en de marathon vluchten. In deze veiling bied Jan 15 duiven aan speciaal voor de midfond/ eendaagsefond. In de stambomen topduiven en bloedlijnen van G&C Koopman, P. Veenstra, Henny La Grouw, R.A. Bakker en Gaby Vandenabeele.

Deze jonge duiven 2014 zullen een grote aanwinst zijn voor uw kweekhok


Go to the auction

meer lezen


Josef en Frank Enkelmann,

Steeds meer bieden we via GPS duiven aan van Duitse liefhebbers. Duitsland maakt enorme sprongen als het gaat om het hebben van steeds betere duiven. Het resultaat van deze opmars merken we bij de eenhoksraces alwaar de Duitsers bijna altijd favoriet zijn en deze rol ook veelvuldig waarmaken. In deze veiling bieden Josef en Frank Enkelmann een selectie jonge duiven 2014 aan uit hun toppers. De basis van deze duiven is het wereldberoemde “Koopman ras” en nakom...
meer lezen


Lorenzo van Russel,

Lorenzo is een jonge liefhebber die altijd op zoek is naar de beste duiven voor het programma spel. In zijn zoektocht kam hij o.a. terecht bij Marcel Wouters en Leo Heremans maar ook bij de wat onbekendere namen met super duiven. In deze veling bied Lorenzo duiven aan rechtstreeks van Marcel Wouters, R&E Grootjans maar eveneens duiven uit zijn eigen kweekhok.

Enkele duiven uit deze veiling zijn:
- Kleinzoon “Extreem”, Marcel Wouters
- Zoon ...
meer lezen


The PIPA auction

Duiven afkomstig van de gekende liefhebbers die op PIPA veilen.
In deze veiling 8 duiven die speciaal gekweekt werden voor Pipa aan ook aan de strenge kwaliteitseigen van PIPA voldoen. De aangeboden duiven zijn rechtstreekse van o.a. Pieter Veenstra, Arie Dijkstra en Jan vd Pasch. Duiven rechtstreeks afkomstig van deze toppers en direct uit topduiven.

In deze veiling o.a. de volgende toppers:
- Zoon en dochterer “Okidoki”, Arie Dijkstra, 2nd nat asd...
meer lezen


2 special birds

Een veiling met 2 duiven van zeer special afkomst:
Een rechtstreekse Leo Heremans, kleinkind van de “Olympiade 003” super vlieger en kweker op de hokken van Heremans. De andere is een ingeteelde kleindochter naar “Den Bourges” van Dirck van Dijck. “Den Bourges” won de 1e provinciaal/ 2e nat. Bourges.

Zoals u kunt zien hebben we niet overdreven titel we deze titel van deze veiling verzonnen
Ga naar de veiling


meer lezen


Nu online in Fixed Price verkopen

Een rechtstreekse Gebr. Janssen! De “Oude Achilles” is een kleinzoon van de fameuze Gebr Janssen duiven als “De Beul” en de “Groten Donkere”. Een unieke kans om nog iets van de legendarische mannekes uit Arendonk op de hokken te krijgen.

Kijk voor dit unieke aanbod op onze veilingsite


Een prestatieduif met de beste lijnen van Leo Heremans in de afstamming.

de “Topper 442” won zelf oa.:
2e Hasselt 2.585p
5e...
meer lezen


Neem nu een abonnement op “Het Spoor der Kampioenen”

Al 12 jaar informeren wij onze lezers over onze prachtige hobby en ieder jaar proberen wij dit blad te verbeteren. De afgelopen jaren door wijlen Jan de Jongh en Gerrit van Eikenhorst en nu mag ik het voortouw nemen. Voor de toekomst voorzien wij vernieuwingen op steeds meer inhoudelijke artikelen waarin kennisoverdracht over onze sport centraal staat. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn:

* Voeding, voedingssupplementen en med...
meer lezen


Totale veiling Twan Bongers (Odiliapeel, NL) deel 2.
IJzersterke fondduiven die behoren tot de absolute top in West Europa. In 2014 de snelste serie 3 Internationaal Barcelona!
Met een ijzersterke stam Aarden- en van Wanrooij-duiven bewijst Twan Bongers reeds 15 jaar lang zowel zelfstandig als de laatste 2 jaar in compagnon schap tot de absolute top van de Europese fond wereld te behoren. In 2013 en 2014 vlogen Twan en zijn compagnons de 4e, 4e, 5e, 12e, 13e, 14e, ...
meer lezen


At the right - topside of this website you'll find 4 flags for languages.

When you click at the yellow flag,
you will see a 'drop-down' screen.
In that screen you can find your own language and the website will be translated to your own language.

Please note that the translation is not Always 100% correct.
meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook Twitter

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website
Algemene links