Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
Home


Guus van Aken deel 2

Een veiling met daarin het beste van de gekende marathon combinatie Batenburg-vd Merwe. Geselecteerd door de grootmeester uit Klaaswaal zelf!!!
Guus van Aken is in het trotse bezit van een kweekhok opgebouwd met voornamelijk duiven rechtstreeks van Batenburg – vd Merwe. Speciaal voor GPS hebben zij een selectie jongen geselecteerd om te veilen. Duiven die voor 100% zuiver zijn van de kampioenenformatie uit Klaaswaal. De aangeboden duiven zijn veelal kleinkinderen van gekende fenomenen als “de Narbonne”, super-racer/kweker, zelf winnaar van de 1e nationaal Narbonne en vader van de 1e nationaal Cahors! “New Witbuik”, top-racer/kweker winnaar 1e national Barcelona, “new Remy”, 1e nationaal Barcelona KBDB en enkele inteelt producten naar de super kweker de “Jonge Witbuik Een veiling dus met topmateriaal om uw kweekhok op de vooravond van het nieuwe kweekseizoen mee te versterken.Go to the auction

meer lezenTotale veiling Gert-Jan Timmermans, Jonge duiven deel 3

De laatste kans om iets te bemachtigen van dit geweldig hok !!!!


Na jaren spelen met zeer aansprekende resultaten is het doek voor Gert-jan Timmermans zijn duiven carrière gevallen. Gezondheid, het belangrijkste wat een mens heeft laat het Gert-Jan niet langer toe om te genieten van zijn duiven. Gert-Jan heeft nooit op geld gekeken als het aankwam op het aankopen van topduiven uit de Nederlandse en Belgische duivensport. Met uitsluitend het allerbeste materiaal werd een hok opgebouwd en al snel volgden de resultaten bij Gert-Jan zelf maar zeker ook bij liefhebbers die speelden met zijn duiven. In deze veiling reeks verkopen we de jonge duiven 2016.Go to the auction

meer lezenGolden Classic (Top veiling) !!!!

Een veiling met duiven van gouden afkomst. Veelal duiven uit het Pipa genre met rechtstreekse van Gaby Vandenabeele, Bert vd Berghe en G&S Verkerk. Een voorbeeld uit de duiven die aangeboden worden in deze veiling zijn de Halfbroer “Miss Gaby”, wint 2x 1e in 8 dagen en een zoon van “Albert”, beide rechtstreeks Gaby Vandenabeele. Van Gerard en Bas Verkerk zitten er eveneens 2 duiven in deze veiling en wel een zoon en een halfzus van de “Marco Polo”, top-racer met een 15e nat Narbonne 4.303d, 62e Nat Agen 6.116 en 52e Nanteuil 8.986p. Kortom een veiling vol met topklasse.


Go to the auction

meer lezenBustraan Pigeons

De "Nieuwe Ster" van Zeeland.


In het Zeeuwse Heinkenszand woont Arie Bustraan en heeft hij een klein kweekcentrum onder de naam Bustraan Pigeons. Bij Arie staat kwaliteit boven de massa en test de kwaliteit van zijn kwekers ook uit bij bevriende spelers. In deze veiling biedt Arie een selectie jongen uit de topkwekers van zijn hok. Deze topkwekers zijn stammen allemaal af van de wereld beroemde duiven als de “Harry” van Jan Hooymans, de “Paulien” en “Valeska” van Albert Derwa, “Charley” van comb Traas en de “Gladiator” van Geerinckx.


Go to the auction

meer lezenBen de Keijzer parade !!!!!

Alle duiven bezitten een DNA Certificaat !!!!!

In deze veiling biedt Ben de Keijzer een selectie duiven aan uit zijn kapitale kweekhok. Blikvangers op dit kweekhok zijn “Zone Crack”, 1e nationale asduif fond 2012-2013 met 2x de eerste nat-z tegen gemiddeld 1.900 duiven. Een andere super op het kweekhok is “Joris’ deze superracer en kweker won zelf 2x 1e provinciaal Argenton en is vader van de 1,2,4,5e NPO!!! Speciaal voor deze veiling heeft Ben deze supercracks gekoppeld tegen dochters van de gekende super duiven “Harry”, 1e nationale asduif bij Jan Hooymans en de “Rudy”, superkweker bij Gaby Vandenabeele. Toppresterende ouders uit super bloedlijnen, bijna een garantie op succes.


Go to the auction

meer lezenThe stars from Belgium

Belgie, de bakermat van de postduiven sport zoals we dat kennen, zeer bekend om zijn legendarische liefhebbers als gebr. Janssen, Louis van Loon en vele meer. Ook heden ten dage zijn veel liefhebbers er nog van overtuigd dat in Belgie de beste duiven ter wereld zitten en jaarlijks trekken veel liefhebbers naar dit land om hun kweekhok te versterken. In deze veiling 17 duiven van moderne Belgische kampioenen. Zoek maar uit, elke van deze duiven is van edele afkomst en verdient uw aandacht.


Go to the auction

meer lezenThe European pigeon auction

In deze gecombineerde veiling bieden we duiven aan uit toplanden in de eurpese duivensport als Belgie, Nederland en Duitsland. De in deze veiling aangeboden duiven zijn allemaal van topafkomst en gefokt uit de werelde beroemde bloedlijnen van o.a. Ludo Claessens, Gaby Vandenabeele, Rudi de Saer, H&EJ Eijerkamp en nog veel meer. Al met al topduifjes welke een goede aanvulling kunnen zijn op uw kweekhok

Go to the auction

meer lezenThe Rik Cools special

Deze duiven worden aangeboden door GPS-Auctions.

Een veiling met daar in 9 duiven rechtstreeks afkomstig van de grootmeester Rik Cools uit Ruiselede. De duiven van Rik worden omschreven als het perfecte kruisingsmateriaal met een garantie op succes. Een gedurfde uitspraak maar als je weet dat kruisingen met zijn duiven hebben geleid tot 9 nationale asduiven in de afgelopen 4 jaar zet je dat toch aan het denken. De duiven van Rik Cools zijn gebaseerd op de gouden bloedlijn van Gaby Vandenabeele maar andersom is ook Gaby weer succesvol met duiven van Rik. Zo is de moeder van de huidige topkweker van Gaby de befaamde “Rudy” afkomstig van Rik Cools. Twijfel dus niet en doe je voordeel met deze veiling.


Go to the auction

meer lezenWilfred zur Lowen

Deze Duitse liefhebber biedt met enige regelmaat duiven van een speciale afkomst aan op onze website. Ook in deze veiling vinden we weer enkele duiven met een geweldige afkomst. In deze veiling onder andere super inteelt producten naar de wereldberoemde ‘019’ van de vermaarde gebr. Janssen. Tevens kleinkinderen van de “Bliksem”, stamvader op het hok van Gaby Vandenabeele, kleinkinderen van de supervlieger en kweker “De Figo” van A & H Reynaert en nog meer.


Go to the auction

meer lezenThe Rombouts Special

Het hok is van dhr Rombouts is opgebouwd met de duiven van internationale topspelers als G&S Verkerk, de mannen die alles wat er te winnen is al wisten te winnen om deze duiven te kruisen ging hij op zoek naar geschikt materiaal en kwam hierbij uit bij de voormalige succesformatie en Verreckt-Arien. In deze veiling vindt u 3 rechtstreekse Rombouts duiven, allen van nobele afstamming uit het beste van G&S Verkerk en Verreckt-Arien.


Go to the auction

meer lezenSG Kröger-Schumacher part 1

Deze combinatie heeft voor een vermogen de laatste jaren geïnvesteerd in duiven. Zo bezitten ze 11 kinderen van de wereldberoemde“Harry”,7 kinderen“Rudy”,5 kinderen“Olympiade 003”,ect., ect. Van alle tophokken en topduiven in Nederland en België werden duiven gehaald.

U krijgt nu de kans om iets te bemachtigen van deze geweldige duiven. In totaal komen er 3 veilingen van deze combinatie.

Go to the auction

meer lezen


Bonnenverkoop PV de Maasbode, Kerkdriel.

Van 20 februari tot en met 3 maart 21:00 uur kunt u bieden op prachtige bonnen van topspelers van duivenclub PV De Maasbode. Voor elke discipline kunt u hier een topbon bemachtigen.

Onder andere bonnen van prominente liefhebbers als Jan Hooymans, Albert Poulisse, Gerard van Tuyl en Bert Vandenberghe (B). Pak deze kans!

Go to the auction

meer lezen


Sensationele bonnenverkoop PV Zutphen; de top van Nederland en België

In een spectaculaire veiling biedt PV Zutphen bonnen van haar leden en enkele topliefhebbers uit Nederland en België! 17 bonnen in totaal van de volgende kampioenen:

Dirk Van Dyck (BE) - Jan Hooymans - Willem De Bruyn - H. & E.-J. Eijerkamp

Bas Jansen - Aaldering Pigeons - Marcel Sangers - Jan Rademakers
Alwin Petrie - Henk Bloemen - Jaap Draaier - Jos Van Roon - Toon van Vliet - Eef Haandrikman - Adriaan Aalpoel - Wilfred Pasman - Albert Roording


Deze bonnenverkoop is louter op Internet - er volgt geen zaalverkoop.
Bieden is mogelijk t/m 24-02 20.00 uur
Go to the auction

meer lezen


GPS-Auctions is op zoek naar nieuwe medewerkers !

Het nummer 1 allround veilinghuis van Nederland is altijd op zoek naar de beste duiven om deze via onze veilingsite www.gps-auctions.com of via onze offline kanalen te verkopen. Op jaarbasis verkopen wij ongeveer 9.000 duiven over de hele wereld met medewerking van onze gemotiveerde medewerkers en fanatieke agenten. GPS-Auctions is altijd in ontwikkeling en om deze ontwikkelingen in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar 2 nieuwe medewerkers....

meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website