Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
HomeThe Breeders D. Behrends


Hier een veiling uit het beste van het beste van Anton Ruitenberg en Pieter Veenstra met een aantal echte “Collectors items”.

Zo vinden we maar liefs 4 directe kinderen uit superkweker “De Jonge Harry” van Anton Ruitenberg, top zoon uit de wereldberoemde “Harry” van Jan Hooymans. En daarnaast nog een direct kind van “De Wondere Dirk”!!!!.
Dit geweld aangevuld met een zoon uit “Spartacus” 8e Beste Doffer WHZB x dochter “Dirky” Pieter Veenstra.


Go to the auction

meer lezen

Comb. Panhuis Youngsters.


Vanaf 2005 is deze uiterst succesvolle combinatie gevormd, spelend vanaf 2 locaties zijn ze op beide hokken de te kloppen mannen op vluchten van 100 tot 700 km. In de afgelopen 10 jaar hebben ze een stam gevormd op basis van duiven afkomstig van H & EJ Eijerkamp, Ad Schaerlaeckens, Leo Broeckx aangevuld met duiven van o.a. Comb. Lin & Jan Hooymans.

Met deze zorgvuldig opgebouwde stam hebben ze vele tittels en overwinningen gehaald tot op nationaal niveau. Nu in deze veiling heeft u de kans om te putten uit deze stam duiven die met de allerbeste meekan op de programma vluchten.
Duiven aangeboden in deze veiling zijn jonge duiven waarmee ook u uw niveau naar een hoger level kan brengen.


Ga naar de veiling

meer lezen
The Super Results Pigeons


In de duivensport draait het voor een heel groot gedeelte om “de goede duiven”. In deze veiling hebben we een aantal van deze duiven, zij hebben alle bewezen dat ze uit het juiste hout gesneden zijn. Kopvliegen op hoog niveau dat is wat zij kunnen.

In deze veiling vinden we o.a de “Zoon 973” deze won o.a. 1e Weert tegen 4904 duiven! maar ook b.v. de “15-929” 5e NPO Reims tegen 4913 duiven en de “16-732” 7e Prov. Pontoisse 3720 duiven. De kans voor u om een “kopvlieger” te bemachtigen.


Go to the auction

meer lezen
The Top of The Marathon


De naam van de veiling is precies het gene waar deze veiling voor staat, de top van de Marathon is hier te vinden met o.a. een rechtstreeks kind uit “De Narbonne” van Batenburg – v.d. Merwe, 1e Nat. Narbonne 3773 dv,
2e Internationaal 14.457 dv
, of en dochter van “De Crash” Wil Pieters,
3e nationaal Barcelona 7.041 dv, 11e int. nat. Barcelona 23.695 dv
.

Naast deze geweld vinden we ook nog een aantal nazaten van het beste van P. en H.P. Brockamp uit de lijn van de “Euro Diamond” en “Marseille King”. Voor wie?

Ga naar de veiling

meer lezen
De Kroonduif Racing Pigeons.


Herman Kroon de man achter “De Kroonduif” heeft al passie het bezitten van topduiven en daaruit topduiven kweken.

En dat hij dat kan is al meermaals bewezen, zo werden in 2017 al meerdere teletekst plaatsen gehaald met nazaten van zijn hok, zoals 5e NPO Morlincourt 7.574 duiven, 7e NPO Quievrain tegen 13.331 duiven, 12e NPO Niernies 11.585 duiven, 1e, 4e en 5e Gennep 1.881 duiven dit alles met duiven direct van “De Kroonduif”.

Nu in deze veiling de kans om iets uit de zelfde lijnen (Leo Heremans, Anton Ruitenberg, Dirk van Dyck, Gaby Vandenabeele) te bemachtigen.


Go to the auction

meer lezen
Gert Rotman Part 1

Winnaar van de internationale eenhoksraceAlgarve Great derby” en eigenaar van een kweekcentrum tot de nok toe gevuld met nakomelingen van wereld beroemde top duiven. Gert is altijd op zoek naar actuele prestatie lijnen en voegt deze dan toe aan zijn kweekhok. De duiven gekweekt uit deze duiven worden vervolgend op de satelliet hokken aan de tand gevoeld met zeer goed resultaat. In deze veiling krijgt u de kans om jonge duiven aan te kopen uit het beste lijnen.


Go to the auction

meer lezen
The Diamonds From Belgium

Hier de crème de la crème van de hedendaagse duivensport onder de hamer!.
Hier het aanbod:

- “15-284” Origineel B. Geerinckx uit “Wittekop Gladiator” (zoon “Gladiator” 1e nat. Limoges 11.869 dv. x “Last sister Solange” volle zus “Olympic Solange” G. & S. Verkerk.

- “16-968” Origineel B. Geerinckx uit “Florea” x dochter “Gladiator” x “Acy” beide nationale winnaars!.

- “16-082” Origineel W. Daniels uit Lijn “Vale Geerinckx” x “Dochter Blauwe Tom” Rondags.

- “16-084” Origineel W. Daniels uit “Broer 37” 1e Nat. Argenton, Olympiade Dortmund x Moeder “Stefany”, “Aske 1 & 3”.


Go to the auction

meer lezen
The German Specials Part 1.


Het is al lang geen geheim meer dat in Duitsland echte top duiven zitten. Kijk maar eens naar de resultaten op de internationale eenhoks races. Duitse liefhebbers domineren deze races zoals geen enkel ander land dat doet. Kijken we naar de afstamming van deze Duitse toppers dan komen we vaak de namen van Nederlandse en Belgische topduiven frequent terugkomen in de stamboom.

In deze veiling verkopen we enkele duiven afkomstig van kampioenen uit Duitsland. Ook in de afstammingen van deze duiven zien we namen als Dirk van Dyck, A. & H. Reyneart , Gaby Vandenabeele, De Rauw Salbon & Heremans – Ceusters.


Go to the auction

meer lezen
The Last Part G.J. Timmermans Part 2


** DE ALLERLAATSTE KANS **

Na jaren spelen met zeer aansprekende resultaten is het doek voor Gert-Jan Timmermans zijn duiven carrière gevallen. Gezondheid, het belangrijkste wat een mens heeft laat het Gert-Jan niet langer toe om te genieten van zijn duiven. Gert-Jan heeft nooit op geld gekeken als het aankwam op het aankopen van topduiven uit de Nederlandse en Belgische duivensport. Met uitsluitend het allerbeste materiaal werd een hok opgebouwd en al snel volgden de resultaten bij Gert-Jan zelf maar zeker ook bij liefhebbers die speelden met zijn duiven. Hier de laatste kans, pak hem nu.


Go to the auction

meer lezen
The Smet –van Landeghem Auction


Hier een groepje van “Smet – Van Landeghem” uit Belgie. In deze groep van 6 duiven vinden w.o. diverse nazaten van het beste van “De Jan” Arjan Beens deze topper vloog o.a. de 1e NPO Brive 9.053 dv en vader van o.a. 2e NPO Periqueux 7581 dv en 19e NPO Periqueux 5801 dv, gekoppeld aan o.a. “De Sara” moeder van 1e – 1795 dv, 14e – 1256 dv, 19e – 1879 dv. Verder nog kinderen uit de 22e Nationaal Bourges tegen 11.833 duiven.


Go to the auction

meer lezen

The Breeders G. Vedder


In deze collectie kwekers van G. Vedder een aantal uit de beste lijnen van Heremans – Ceusters en Stefaan Lambrechts w.o. uit:

- Zoon fameuze “Euro” x dochter “Jackpot” (H. & E.J. Eijerkamp)
- Zoon “Olympiade” x dochter “Den As”. (Anton Ruitenberg)
- Zoon “Goochelaar” x dochter “Den 426” (H. & E.J. Eijerkamp)
- Zoon “Vale Bart” x “Alfa” ( H. & E.J. Eijerkamp)
- Zoon “Blauw Gert” x lijn “Mirakel” (H. & E.J. Eijerkamp)


Go to the auction

meer lezen
The Benelux Auction


Een veiling met duiven van verschillende komaf maar met bekende afstamming. We vinden hier nazaten uit het beste van Gaby Vandenabeele uit de lijn van de wereldberoemde “Bliksem”. Daarnaast hebben we nog een inteelt doffertje naar de “Fameuze 019” van Janssen – Arendonk en een tweetal uit het goud van L. & B. Geerinckx.


Go to the auction

meer lezen
Podium der Grootmeesters wilt u iets vragen……

Sinds het seizoen van 2016 is het “Spoor der Kampioenen” begonnen aan een nieuwe manier van verslaggeving, hierin worden niet alleen de goede duiven in beeld gebracht, maar er word nog een stapje verder gegaan met de liefhebber “achter” de goede duiven en dit alles met name “per weekend” zoveel mogelijk onder de aandacht brengen. En die aandacht die aan de liefhebbers word geschonken bleek een schot in de roos te zijn, de reacties waren zeer positief en dat heeft ons doen besluiten om deze manier van verslaggeving om te zetten in een echte competitie met alles wat daar bij hoort. ...

meer lezenGPS-CHAMPIONS STELT ZICH VOOR!!!

Een tijdje terug is het idee ontstaan om iets nieuws uit te werken als nieuwe input in de sport..... wat uitgemond is onder de noemer: "GPS-CHAMPIONS" en het idee is het maken van een prachtig exclusief naslag in de grootste oplage ter wereld (25.000 exemplaren!)

En u kunt hieraan meedoen!!!

Wat krijgt u bij een eventuele deelname daarvoor terug?
- Een geweldig naslagwerk van zeer hoge kwaliteit.
- Grote Naamsbekendheid wereldwijd.
- Volledig in het Engels en het Chinees
- De grootste oplage ter wereld, 25.000 exemplaren.
- Volledige ondersteuning voor de deelnemers via GPS-Champions site, GPS-Auctions site, Facebook, Het Spoor der Kampioenen en onze GPS-Nieuwsbrief.
- Ondersteuning via ons Internationaal netwerk w.o. maar liefst 26 agenten die actief zijn voor GPS.
- Promotie via alle internationale beurzen in Europa & Azie
- Mogelijkheid tot het veilen van duiven via onze site.
- Offline ondersteuning voor het verhandelen van duiven wereldwijd.
...

meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website