Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
Home

Sinds zondag 28-08-2016 is het nieuwe seizoen van start gegaan en dit seizoen brengt naast diverse topveilingen ook enkele mooie veranderingen met zich mee. Vanaf deze datum isl de website van GPS een nieuw en verfrissend uiterlijk hebben, ook hebben we het nog makkelijker gemaakt om duiven aan te kopen, we hebben het aantal categorieën terug gebracht naar slechts 3!

- Auctions
- Fixed Price Auctions
- Bonnenverkopen


Daarnaast starten de veilingen vanaf dit seizoen op zondagavond o...
meer lezen


Cees en Maurice Everling

Deze vader en zoon combinatie is ontstaan in 2006 en heeft zich in recordtempo genesteld in de nationale top op vluchten tot 650km. Met hun “Olympic Froome” en “Olympic Sharon” vertegenwoordigden zij ons land op de olympiade wat een droom is voor vele liefhebbers. In deze veiling kunt u de eerste stap zetten om uw olympiade droom in vervulling te laten gaan.

* Deze duiven worden aangeboden door GPS-Auctions


Go to the auction

meer lezen


Stefaan Lambrechts

Stefaan Lambrechts is een van de jonge talenten die als een komeet naar de top schiet. Op eigen hok 2e Nat. Asduif Halve Fond, 6e Nat. Asduif Snelheid, terwijl hij op andere hokken aan de basis ligt van: 1e Olympiadeduif bij Kas Meijers, 1e Olympiadeduif Dirk Van den Bulck, 3e Nat. Asduif Snelheid bij Yves De Wit,...

Met zijn 37 jaar is Stefaan binnen de duivensport nog een jongeling. Hij erfde het duivenvirus van oom Cyriel Lambrechts die in de provincie Ant...
meer lezen


The Koopman special
Gerard Koopman is zonder twijfel een van de grootste kampioenen van het moment. Het is een knappe prestatie om aan de top te komen maar om net zoals Gerard er al decennia te staan is van uitzonderlijke klasse. Iedereen kent wel zijn legendarische “Kleine Dirk” een duif die niet alleen een enorme stempel heeft gezet op de kolonie van Gerard zelf maar ook aan de basis staat van ontelbare successen in het binnen en buitenland.

In deze veiling 2 rechtstreekse van ...
meer lezen


Joop Koch

In de laatste 28 jaar 26x generaal kampioen in de CC Eindhoven dan moet je van goede huizen komen. Ook op nationaal vlak wist Joop 3x de titel te pakken, een geweldige prestatie.
In deze veiling enkele duiven uit de oude vertrouwde basis van super generaal kampioen Joop Koch.

In de afstamming van deze duiven o.a.:
- de “Blauwe Favoriet”, 1e nat asduif vitesse
- de “Lichte Orleans”, vader van de 1e nat asduif, 2e nat Orleans 8.478p


Een select ...
meer lezen


Super Result Pigeons

Een veiling met het neusje van de zalm binnen de duivensport, rechtsreeksen van top liefhebbers uit hun top duiven aangevuld met enkele super presterende duiven van de internationale top. Enkele voorbeelden van duiven in deze spectaculaire veiling zijn:

Van Eric Berckmoes enkele top-presterende duiven zoals:
“Anneke”, 11e nat-z Bourges en 18e nat-z Chateauroux
“Clara”, 2e nat-z Argenton, 11e nat-z Bourges
“Aapje”, 51e na-z Argenton

Naast d...
meer lezen


The Leo Heremans auction

Waarschijnlijk een van de meest beroemde duivenliefhebbers ter wereld. Het maakt niet uit waar je bent, vraag een duivenliefhebber naar Leo Heremans en ze kennen allemaal zijn naam. Het is allemaal niet zo vreemd wanneer je eens bekijkt wat Leo in zijn duiven leven al heeft gepresteerd. Leo en daarvoor de combinatie Heremans-Ceusters wonnen talloze nationale asduiven titels, olympiade duiven, en diverse andere titels. Na de eerste verkoop (Heremans- Ceusters) ...
meer lezen


At the right - topside of this website you'll find 4 flags for languages.

When you click at the yellow flag,
you will see a 'drop-down' screen.
In that screen you can find your own language and the website will be translated to your own language.

Please note that the translation is not Always 100% correct.
meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website