Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
Home

Original Eijerkamp special:

Wellicht de meest bekende Nederlandse duivenliefhebbers in de wereld van de duivensport.
Hans en Evert-Jan hebben een enorme dorst naar succes en de duivensport, een dorst die ze door het aankopen van het allerbeste wat er te koop is en daarmee gigantisch hard te spelen proberen te lessen. Echter de drang naar beter blijft bestaan en dat tekent een echte kampioen. In deze veiling 6 rechtstreekse van de kampioenenformatie uit Brummen.


Go to the auct...
meer lezen


Jos van Roon

Uit het dorpje Brummen woonplaats van de familie Eijerkamp, een van de meest beroemde duivenliefhebbers ter wereld komt ook Jos van Roon. Een liefhebber met een klein hokje in vergelijking met de paleizen waarop zijn “buurmannen” spelen maar niet minder succesvol. De resultaten van Jos kregen een enorme boost toen hij duiven inbracht van zijn concurent/ vriend Hans Eijerkamp. Met een hok dat is opgebouwd met de toppers van het Heremans en van Loon bloed heeft Jos nu al ...
meer lezen


Team GPS

Het levende bewijs dat investeren in kwaliteit de snelste weg naar succes. Lex en Ype staan er om bekend dat zij nooit stil staan als het gaat om het blijven zoeken naar de allerbeste duiven die er te vinden zijn. In 2015 werd er op 2 locaties opnieuw gestart met louter jonge duiven. Er werden maar liefst 8 teletekst noteringen behaald, 2 afdelinsoverwinningen en met “Max” hebben zijn de 1e nationale asduif jong midfond bij de PIPA rankings.

In deze veiling bied Team GP...
meer lezen


Kwekers Vd. Stouwe-Douna

Een schitterende collectie met kweekduiven. De aangeboden duiven zijn vooral afkomstig van de grote kampioen en kampioenen maker Pieter Veenstra. Vele liefhebbers danken hun succes aan de inbreng van de Pieter Veenstra duif. Nu aan u de kans om te doen wat vele kampioenen voor u al deden.

Go to the auction

meer lezen


Tiny van Rosmalen

Een mooie selectie met rechtstreeksen van de toppers in Nederland en Belgie. Een echte all-round auction want zowel voor de snelle mannen als voor de liefhebbers van de marathon vluchten zitten interessante duiven in deze veiling. In deze veiling duiven van o.a. Peter vd Merwe en George Carteus.


Go to the auction

meer lezen


The Europe auction

Een gecombineerde veiling met duiven geboren in Duitsland, Belgie, Nederland en Hongarije. Gekweekt in verschillende landen, door verschillende liefhebbers en van verschillende bloedlijnen. Ze hebben echter allemaal een ding gemeen, ze stammen allemaal af van wereld beroemde kampioenen. In deze veiling kleinkinderen van wereld beroemde super-racer “Harry”, het wonder van Jan Hoijmans, van super stamvader “Wittekop Sylvester” van Bart Geerinckx, van de wereld beroemde “...
meer lezen


Team GPS maakt een nieuwe droomstart door met de jonge duiven op 2 verschillende nieuwe hokken.

Met Gien stond voor de Oostbrabantse liefhebbers de eerste van een drieluik “fondvluchten”voor de jonge duiven op het programma. Waar bij de twee vluchten van Sezanne de punten uit de rayons gehaald worden, wordt van Gien (2x ) en Sens een volledige afdelingsuitslag gemaakt. Uiteindelijk dus vijf vluchten die tellen voor het afdelingskampioenschap. Door de grote verliezen, zeker op ...
meer lezen


Sprint/Middle distance mix

Een collectie duiven die zijn gekweekt voor de vluchten tot 500km. Deze duiven voeren vooral het snelle bloed van de wereld beroemde Heremans sprinters, duiven die het kompas perfect gekalibreerd hebben. In de stambomen van deze duiven wereld beroemde duiven als “Olympic Sperwer”, “Bolt”, “De Jan” en nog veel meer.

Go to the auction

meer lezen


Kweekcentrum Golden Wings

Dit gekende kweekcentrum komt met een selectie jonge duiven die met zorg zijn gekweekt uit de toplijnen die dit kweekcentrum bevolken. De bloedlijn van de “Mr. Blue” van Pieter Veenstra, een wereldberoemde topper met een geweldige nakweek. Daarnaast de bloedlijn van de legendarische “Kleine Dirk” van G&C koopman, een super vlieger maar als kweker nog beter.

Go to the auction

meer lezen


Team GPS heeft beste jonge duif Midfond van Nederland !

In de Pipa Rankings `Beste Jonge duif Midfond van Nederland` wordt er gerankt met de 3 beste resultaten behaald op de jonge duivenvluchten boven de 300km. In de volksmond wordt dit normaliter `Fond Jongeduiven` genoemd. Duiven die zich op deze verdere vluchten weten te onderscheiden worden vaak in hun vervolg carrière sublieme vliegers.

Met een 1e NPO winnares en diverse teletekstduiven in de jongeduivenploeg ...
meer lezen


Comb. Lem- Leijten

Vanwege het beëindigen van de combinatie komt het totale kweekbestand van de voormalige succesformatie Lem-Leijten onder de veiling hamer. In deze veiling rechtstreeksen van nationale toppers als Peter vd Merwe, Andre Smits, Louis Stabel & Zn en Heijblom van Strien. Een buitenkansje voor een echte topper.


Go to the auction

meer lezen


Leon Dautzenberg

Leon Dautzenberg is zonder twijfel een van de topspelers uit de Limburgse provincie. In 2015 had hij met zijn “Leontien” een echte wonder duivin onder de pannen, deze geweldenaar won in haar korte carrière maar liefst 3x teletekst. In deze veiling gaat de kluis open en bied Leon een selectie van 9 jonge duiven aan uit de toppers die in Kerkrade huizen.


Go to the auction

meer lezen


Comb. Gobel- vd Sluis

Een combinatie gevormd door 2 duivenartsen die hun passie hebben in het spelen van de duiven.
De duiven waarmee gespeeld word zijn de duiven van het wereld beroemde Leo Heremans soort. Rechtstreeks gehaald maar ook via de gekende H&E Eijerkamp. Tussen deze bij Eijerkamp gehaalde duiven zat “Blue Bullet” een absolute topkweekster, moeder van 16x 1e prijzen!!. In deze veiling 11 jonge duiven 2015 die voor 100% van het Leo Heremans bloed zijn, kleinkinderen...
meer lezenCees en Maurice Everling

Deze vader en zoon combinatie is ontstaan in 2006 en heeft zich in recordtempo genesteld in de nationale top op vluchten tot 650km. Met hun “Olympic Froome” en “Olympic Sharom” vertegenwoordigden zij ons land op de olympiade wat een droom is voor vele liefhebbers. In deze veiling kunt u de eerste stap zetten om uw olympiade droom in vervulling te laten gaan.


Ga naar de veiling

meer lezenTheo en Markus Lecke

Deze Duitse Kampioenen bieden een speciale selectie met jongen aan uit het beste wat ze op de hokken hebben. Zoals zoveel Duitse kampioenen hebben ook Theo en Markus hun hokken opgebouwd met duiven van de beste Belgische en Nederlandse spelers. In dit geval kwamen de top-kwekers van Gaby Vandenabeele, L&B Geerinckx, Dirk van Dijck en J&J Engels.

Ben je op zoek naar echte Duitse kwaliteit dan is dit de veiling die je in de gaten moet houden.

...
meer lezen


Fixed Prize Auction: PIPA Collector

In deze fixed price veiling een rechtstreekse van PIPA Elite Center

Inteelt naar de legendarische kweker “Freddy”, een vand de abosulte grondleggers van het ras Rauw-Sablon. “Freddy” is vader van legendarische duiven als:

-“Den Dromer
- “Blauwe Prins”
- “Miss 60.000”
- “Freddy’s Worldwonder”
- “Kastaar”
- “Mr. Expensive”Go to the auction

meer lezen


Comb. Beverdam

Wie kent ze niet de oude rassen, Janssen, Van Loon, De Klak, allemaal bekende hokken waar veel liefhebbers mee zijn geslaagd. In de huidige tijd is het zorgvuldig opbouwen van een eigen stam uit de mode geraakt. Toch zijn er mensen die zich nog wel bezighouden met het veredelen van hun duiven, dit zijn de hedendaagse strainmakers!

De combinatie Beverdam zijn de strainmakers van deze tijd, moderne melkers maar met ouderwetse en degelijke waarden als het om kwalite...
meer lezen


The Gaby Vandenabeele special 2

Gaby Vandenabeele, bij leven al een legende in de duivensport, wat deze man al heeft gepresteerd met zijn duiven is ongekend. Wellicht nog veel belangrijker, is dat zijn duiven aan de basis liggen van diverse grote kampioenen in de duivensport. Koen Minderhoud heeft zijn hok grotendeels opgebouwd met het beste wat hij kon kopen in Dentergem. Ook de huidige nationaal kampioen Rudi de Saer heeft zijn kolonie opgebouwd met duiven van Gaby Vandenabeele. Dit zijn ...
meer lezen


Fixed Prrice Auction: Eijerkamp collector

In deze Fixed Prize veiling 2 rechtstreekse van de wereld beroemde kampioenenformatie H&E Eijerkamp.

Koop 1: rechtstreeks uit “Ché”, de wondervlieger en kweker van H&E Eijerkamp, won o.a:
1. NPO Orleans – 14.285 duiven
1. Arras – 9.641 duiven
7. NPO Noord Orleans – 6.122 duiven
9. Nat. NPO Orleans – 18.184 duiven
9. Bourges – 1.834 duiven
52. Boxtel – 2.510 duiven

Koop 2: kleinkind “Fabio”, ...
meer lezen


The Dutch Collection

11 duiven die allen een Nederlandse ring dragen, 11 rechtstreeksen van de elite in de hollandse duivensport. Onder deze 11 duiven zitten 5 duiven van super kampioen wijlen Bertus Camphuis, de liefhebber achter wereldberoemde duiven zoals de “Fameuze 05” en de “Wonderboys 05 en 06”, duiven die een duidelijke stempel hebben gezet in de geschiedenis van de Nederlandse duivensport. De aangeboden Camphuis duiven stammen allemaal nog af van deze vedetten. Tevens hebben ...
meer lezen


Pieter Veenstra Part 2

De Duiven van Pieter Veenstra duiven zorgen elk jaar weer voor klinkende successen op andere hokken zoals ook dit jaar, de “Olympic Toe” van Douwe Spoeboer beste olympiade duif eendaagse fond met het laagste coëfficiënt ooit… en halve Pieter Veenstra. In 2015 werd een super duif van Nico Volkens 1e nat asduif PIPA IATP met 3x top 6 NPO!!! Ook deze duif was wederom 50% Pieter Veenstra. Dit is slechts twee van de vele referenties die Pieter kan bijschrijven over 20...
meer lezen


Comb R & S Fokkinga
In deze veiling 4 duiven waarvan 3 aan de absolute kop van de uitslag hebben gevlogen.

Koop 1: top vlieger welke de 2e wint van Argenton tegen 581 duiven, 36e NPO Orleans 5.972d., 37e St. Quentin 1.327d. tevens is ze moeder van de 15e NPO Souppes tegen 6.886 duiven.

Koop 2: Top vlieger wint o.a. 10e St. Quentin 1.145d, 39e Hazeldonk 2.248d, 41e Tilburg 2.141 d, 42e Maaseik 1.801 d en de 55e Lommel 12.346 duiven. Gefokt van de Pieter Veenstra bloedlijn...
meer lezen


Totale veiling P. Douwsma & Zn, deel 3

Het einde van een tijdperk, een kampioenen kolonie komt onder de hamer
Enkele zeer recente wapenfeiten op afdelingsniveau:
- 1e kampioen midfond afdeling 9
- 8e duifkampioen vitesse afdeling 9 met “Pride”

De kolonie van de combinatie Douwsma & Zoon is opgebouwd met de asbolute toplijnen van Nederlandse en Belgische bodem.
- G & C Koopman, Ermerveen
- Dirk van Dijck, Zandhoven
- Op de Beeck- Baetens
...
meer lezen


Jacob Poortvliet

Na enkele jaren met grote gezondheids strubbelingen is Jacob Poortvliet nu hersteld en weer aan het genieten van zijn geliefde duifjes. Met een geweldige basis presteert Jacob jaar na Jaar op het hoogste niveau. Ook in 2015 was een van de te kloppen mannen in de te kloppen mannen in de afdeling. Nu in deze veiling jonge duiven uit de bewezen basis van deze grote kampioen.

Go to the auction

meer lezen


Albert de Wilde

De man achter de super duivin “Flying Gold”, 2e nationale asduif vitesse, een echte klasbak.
Albert bied een ronde jongen aan uit zijn top-presterende kolonie, deze is zorgvuldig opgebouwd met duiven van Anton Ruitenberg. Albert geeft vooral een voorkeur heeft voor de Koopman en de Vandenabeele duif, bij anton schafte hij ze dus vooral aan uit de "SUPERKWEKER 781" en de "Wondere Dirk".

Een topveiling!!

Go to the auction

meer lezen


Racers Van Leeuwen- Van Ruyven

In deze veiling echte prestatie duiven. Duiven die keihard hebben moeten werken om jaarlijks hun plekje op het hok te verdienen. De gekende Van Leeuwen-Van Ruyven bieden in deze veiling hun vliegploeg aan.

Een kans voor een ieder om een duif aan te schaffen die reeds heeft bewezen te kunnen presteren.


Go to the auction

meer lezen


Een kleine bonnenverkoop van één van de sterkste verenigingen van Afdeling 9 Noord-Oost Nederland!

Naast twee bonnen van eigen leden (met als exponent een bon van de Gebr. van Langen Beste Liefhebber WHZB/TBOTB 2014) zijn er ook bonnen te koop van o.a.:
Gert Rotman (winnaar finalevlucht Algarve Great Derby Portugal 2015!),

Kris Cleirbaut (België),
Op de Beeck-Baetens (België): in 2015:
1e prijs Montluçon Nationaal 16.958 jaarlingen!!!,

Ulrich Lemmens (België): de “coming man” van Be...
meer lezen


Bonnenverkoop Regio C, Afdeling 7

Op zaterdag 14 november vanaf 15.00 uur huldigde Regio C van afdeling 7 haar kampioenen. Om dit evenement mogelijk te maken zijn de kampioenen en enkele prominenten binnen onze Regio benaderd met het verzoek een bon te schenken.

De verkoop zal dit jaar uitsluitend via internet plaats vinden. Zodat iedere liefhebber in Nederland of daarbuiten instaat wordt gesteld iets te bemachtigen van deze kampioenen.


Feestcommissie Regio C

...
meer lezen


BONNENVERKOOP PV L’ESTAFETTE SNEEK

Eindverkoop op 28 november omstreeks 16:00 uur in het clubgebouw
Oude Oppenhuizerweg 23 8606 JA Sneek, Nederland

Bieden op GPS-Auctions is mogelijk t/m vrijdag 27 november 22.00 uur

Voor informatie:
F. Corbier
06-53605280

Ga naar de veiling


meer lezen


BONNENVERKOOP P.V.. DE DOWETILLE uit KOOTSTERTILLE

Een kleine bonnenverkoop van één van de sterkste verenigingen van Friesland. In 2015 werd door de p.v. De Dowetille de “Friesland Cup” gewonnen. De beste spelers van de eigen vereniging, aangevuld met een aantal sterk spelende liefhebbers van andere clubs complementeren deze veiling.

Sterk spelende liefhebbers van p.v. De Dowetille die een schenking doen zijn o.a.:

Jaap Koehoorn, Twijzel (1e Keizergeneraal rayon en Generaal...
meer lezen


BONNENVERKOOP P.V. DE VRIENDENKRING, WEZEP


P.V. de Vriendenkring, Wezep organiseert een tentoonstelling op vrijdagavond 20 november 2015

Daar worden in een paar rondes verloting ongekend veel prijzen verloot en aansluitend deze bonnen in de zaal verkocht. Zaal open vanaf 19.00 uur.Bieden op GPS-Auctions is mogelijk t/m 19 november 21.00 uur.
Go to the auction

meer lezen


H & J International Pigeon Transport
H & J is een nieuwe firma die zich gaat richten op het transporteren van duiven.
De laatste jaren waren er nogal wat problemen met het verzenden van duiven naar het verre oosten.
Wij zijn er in geslaagd doormiddel van alle papieren, quarantaines, vergunningen, gezondheidspapieren, etc. om duiven op een veilige manier te gaan verzenden.

Eind augustus starten wij met een zending voor CHINA.

Mocht u interesse hebben...
meer lezen


Neem nu een abonnement op “Het Spoor der Kampioenen”

Al 12 jaar informeren wij onze lezers over onze prachtige hobby en ieder jaar proberen wij dit blad te verbeteren. De afgelopen jaren door wijlen Jan de Jongh en Gerrit van Eikenhorst en nu mag ik het voortouw nemen. Voor de toekomst voorzien wij vernieuwingen op steeds meer inhoudelijke artikelen waarin kennisoverdracht over onze sport centraal staat. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn:

* Voeding, voedingssupplementen en...
meer lezen


At the right - topside of this website you'll find 4 flags for languages.

When you click at the yellow flag,
you will see a 'drop-down' screen.
In that screen you can find your own language and the website will be translated to your own language.

Please note that the translation is not Always 100% correct.
meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook Twitter

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website
Algemene links