Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
Home

Bonnenverkoop HCC,“Heerder Combinatie Concours”

In deze bonnenverkoop zien we wel hele mooie kansen voorbij komen.

Wat te denken van een greep van de volgende schenkers
:
Comb. Lokhorst, Gert-Jan Beute, Jacob en Antje Poortvliet , Aart Hup en klapstuk een bon van Leo Heremans uit Vorselaar.

Ook vindt u hier bonnen van leden van de HCC en dat zijn niet de minsten.
Allen sterk spelende liefhebbers in Afdeling 8 regio Noor-Oost.

Bieden is mogelijk t/m 2 februari 21.00 uur.


Go to the auction

meer lezenAnton Ruitenberg

Het kweken van superduiven is al 60 jaar dé grote passie van de meesterkweker Anton Ruitenberg uit Zwolle. Dat hij met zijn methode en visie op het gebied kweken grote successen boekt is wereldwijd bekend. Met grote regelmaat vinden we in de afstamming van overwinnaars en asduiven de naam van Anton Ruitenberg terug in de stamboom. Het regelmatig kweken van TOPDUIVEN is een ware kunst, het getuigd van een goede feeling voor duiven, een feeling die Anton Ruitenberg als géén ander in zijn vingers heeft! Anton gaat er in zijn kweek strategie nog steeds uit van de super duif, een duif die geweldig heeft gevlogen en er om bekend staat dit talent door te geven aan zijn (klein) kinderen. Dat hierbij kosten noch moeite zijn bespaard is voor iedereens die zijn geweldige kweekarsenaal ziet meteen duidelijk.

In deze veiling diverse kinderen van die andere stamvader, de “SUPERKWEKER 781”, deze broer “Rudy” is reeds grootvader van de 1e nationaal Bourges en de 1e nationale asduif jong WHZB. De jonge duiven van deze superkweker worden geveild inclusief een DNA certificaat. Andere absolute blikvangers in deze veiling zijn de kinderen van bewezen topkwekers als “Mr. Kannibaal”, soon van de legendarische “Kannibaal” van Dirk van Dijck en de “Jonge Harry”, zoon van fenomeen “Harry”, Jan Hooymans.

Een veiling dus gevuld met de beste bewezen bloedlijnen welke momenteel te koop zijn.
Deze veiling loopt af in 2 delen


Deel 1 loopt tot 28-01-2017 14:00 uur
Go to the auction

Deel 2 loopt tot 28-01-2017 14:30 uur
Go to the auction

meer lezenSmoorenburg-Smulders

Na enkele veilingen waarin deze fanatieke jonge liefhebbers kinderen aanboden uit hun rechtstreekse Stefaan Lambrechts duiven bieden in deze veiling een selectie met zuivere Gaby Vandenabeele duiven. De aangeboden duiven zijn veelal schitterende inteelt producten naar de “Rudy”, de huidige topkweker van Gaby Vandenabeele, vader van de “Super Romeo”, 1e nationale asduif jaarlingen KBDB en “New Bliksem”, 1e nationaal Tulle 5.731 d. Nu in deze veiling dus de kans om een raszuivere Vandenabeele duifje te bemachtigen.

Go to the auction

meer lezenGebr. Homma

Twee jeugdige liefhebbers die met regelmaat de oude garde duivenles geeft. Ydo en Eelco bewijzen jaar na jaar het spel met de duiven in de vingers te hebben en daarnaast dat ze de juiste duiven hebben. Het hok Homma is opgebouwd met duiven van gekende kampioenen als Arie Dijkstra en H&E Eijerkamp. In deze veiling een kleine selectie uit het beste wat er op de hokken in Steggerda te vinden is. Kinderen van de topkwekers “Anouk”, Maldini” en nog veel meer.


Go to the auction

meer lezenPaul Spiering

In deze veiling een collectie duiven van Paul Spiering uit Zaltbommel. Hoofdrol in deze veiling is weggelegd voor duiven van meester kweker Anton Ruitenberg, maar liefst 12 zuivere Ruitenberg duiven vinden we terug in deze veiling. 12 veelal ingeteelde nakomelingen van de stamvaders van Anton Ruitenberg zoals “de Wondere Dirk” en “SUPERKWEKER 781”. Nu dus een geweldige kans om dit zeer succesvolle soort op de hokken te krijgen.Go to the auction

meer lezenWill en Falco Ebben.

In deze veiling bieden Will en Falco Ebben een selectie jonge duiven aan uit hun topkwekers. Al jaren specialiseren deze heren zich op de eendaagse fondvluchten van de NPO met zeer aansprekende resultaten en diverse NPO overwinningen als resultaat. 2016 was het jaar van de jonge duiven, op deze discipline waren ze schier onklopbaar wat leidde tot de 2e plaats in het nationaal kampioenschap jonge duiven. De basis van het hok Ebben is gevormd met duiven van Arie van Beek, Nico Jan Koenders en Ad Schaerlaeckens. Vooral met duiven van deze laatstgenoemde zijn Will en Falco de laatste jaren heel erg succesvol. Zo is super vlieger “Indy” een rechtstreekse van Ad Schaerlaeckens en ook de beste jonge duif van 2016 de “Luna” komt rechtstreeks uit Baarle Nassau.


Go to the auction

meer lezenAlbert de Wilde, deel 1

De man achter de super duivin “Flying Gold”, 2e nationale asduif vitesse, een echte klasbak. Vanwege een verminderde gezondheid moet Albert een stapje terug doen en zijn duivenbestand drastisch terug brengen. In deze veiling biedt Albert een ronde jongen aan die reeds getest zijn op de vluchten. Al deze aangeboden jongen hebben gepresteerd en zouden (mocht Albert op normale voet door zijn gegaan) een plekje tussen de oude mogen innemen. Ze zijn gefokt uit zijn top-presterende kolonie, deze is zorgvuldig opgebouwd met duiven van Anton Ruitenberg. Albert heeft vooral een voorkeur voor de topkwekers “Wondere Dirk” en “SUPERKWEKER 781”, deze zien we dan ook veelal gecombineerd met de lijn van super vlieger “Flying Gold” terug komen in de stambomen.


Go to the auction

meer lezenWilfred zur Lowen

Deze Duitse liefhebber biedt met enige regelmaat duiven van een speciale afkomst aan op onze website. Ook in deze veiling vinden we weer enkele duiven met een geweldige afkomst. In deze veiling onder andere super inteelt producten naar de wereldberoemde ‘019’ van de vermaarde gebr. Janssen. Tevens kleinkinderen van de “Bliksem”, stamvader op het hok van Gaby Vandenabeele, kleinkinderen van de supervlieger en kweker “De Figo” van A & H Reynaert en nog meer.


Go to the auction

meer lezenComb R&F Fokkinga

Een schitterende selectie jonge duiven aangeboden door de combinatie R&S Fokkinga.
Wanneer men de stambomen bekijkt is duidelijk dat de heren heel duidelijk weten waar ze hun duiven moeten halen. In veel van de aangeboden duiven zit het kampioenen bloed van Pieter Veenstra, een inbreng die ook bij Comb. R&S Fokkinga al voor mooie successen heeft gezorgd. Nu in deze veiling de kans om ook een stap voorwaarts te maken met deze duiven.

Go to the auction

meer lezenComb Rien van Oss & Zn

Een veiling met de crème de la crème van de Nederlandse duivensport, Comb van Oss heeft de laatste jaren enorm geïnvesteerd in nakomelingen van wellicht de twee beste duiven van de hedendaagse postduivensport. “Harry”, de wondervlieger en inmiddels ook topkweker van Jan Hooymans, werd 1e nationale aduif eendaagse fond met een ongeëvenaarde reeks aan prijzen. De andere superduif waaraan ik refereer is de beroemde “Geeloger” van Koen Minderhoud, deze geweldenaar won maar liefst 3x de eerste provinciaal waaronder ook 2x de 1e NPO op de eendaagse fond. Nu in deze veiling biedt Comb van Oss u de kans om kleinkinderen van deze wereldberoemde fenomenen aan te kopen.


Go to the auction

meer lezenEgon Maas

Op GPS-Auctions veilen we met enige regelmaat duiven van Duitse liefhebbers. Dat er in Duitsland goede duiven zitten is al lang geen geheim meer. De deelnemers uit dit land domineren de eenhoksraces zoals geen enkel land dat doet. Wanneer men kijkt naar de stambomen van deze Duitse kampioenen komen we toch weer vaak de bekende duiven van Nederlandse en Belgische kampioenen. In deze veiling bied Egon Maas een selectie jonge duiven aan uit zijn kwekers. Ook in de afstamming van zijn duiven vinden we veelal duiven van Nederlandse en Belgische grootmeesters als Gaby Vandenabeele en Jan Hooymans.

Go to the auction

meer lezen


BONNENVERKOOP FONDCLUB AFDELING 8 REGIO 1


Onze Fondclub telt 220 fanatieke leden, uit de zeer sterke Noord van Afdeling 8, die elk jaar voor de ereprijzen gaan.
Dit jaar is er weer voor gekozen de bonnenverkoop, t.b.v. de feestmiddag, via GPS te houden zodat een ieder de mogelijkheid krijgt een van de topbonnen te bemachtigen.

In deze verkoop 29 bonnen van onze kampioenen en vluchtwinnaars, en een late jonge duif 2016 van niemand minder dan onze Eendaagse fond kampioen Henri van den Berg rechtstreeks uit zijn topper Marquez (8e Asdoffer WHZB 2015). ...

meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website