Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
Home

Henk Scheffel, de snelheidsman uit Elburg.

Deze duiven worden aangeboden door GPS-Auctions

Je hebt snel, sneller en de overtreffende trap is de Henk Scheffel duif.

Al jaren de te kloppen man op vluchten tot 500km, ongelofelijk hoe zijn duiven zich week na week los kunnen maken van de massa, een echte kwaliteit!! De absolute topper van het hok Scheffel is zonder twijfel de super-kweker “Bendner”, een doffer die met vele duivinnen zijn grandioze erfkracht al heeft...
meer lezen


Belgium speed pigeons.

Volgens velen worden de Belgische vitesse duiven gezien als de beste en snelste ter wereld.
Zou ook niet gek zijn aangezien ze in belgie het hele jaar op de vitesse kunnen spelen en daarop dus ook kunnen selecteren. Enkele liefhebbers wisten wereldfaam te halen door uit te blinken op de vitesse maar zeker ook door het succes van hun duiven op andere hokken. In deze veiling bieden we 7 duiven die hun oorsprong vinden bij deze Belgische kampioenen.
...
meer lezen


Jacob Poortvliet

Na enkele jaren met grote gezondheidsstrubbelingen is Jacob nu hersteld en weer aan het genieten van zijn geliefde duifjes. Met een geweldige basis presteert Jacob jaar na Jaar op het hoogste niveau. Ook in 2016 was een van de te kloppen mannen in de te kloppen mannen in de afdeling. Nu in deze veiling jonge duiven uit de bewezen basis van deze grote kampioen.

Go to the auction

Jacob Poortvliet, een programmaspeler met snelheid

Het begin


...
meer lezen


Super Gaby Vandenabeele auction

Deze duiven worden aangeboden door GPS-Auctions

Gaby Vandenabeele, bij leven al een legende in de duivensport, wat deze man al heeft gepresteerd met zijn duiven is ongekend. Wellicht nog veel belangrijker, is dat zijn duiven aan de basis liggen van diverse grote kampioenen in de duivensport. Koen Minderhoud heeft zijn hok grotendeels opgebouwd met het beste wat hij kon kopen in Dentergem. Ook de huidige nationaal kampioen Rudi de Saer heeft zijn kolonie opg...
meer lezen


Gert-Rotman:

Winnaar van de internationale eenhoksrace “Algarve Great derby” en eigenaar van een kweekcentrum tot de nok toe gevuld met nakomelingen van wereld beroemde top duiven. Gert is altijd op zoek naar actuele prestatie lijnen en voegt deze dan toe aan zijn kweekhok. De duiven gekweekt uit deze duiven worden vervolgend op de satelliet hokken aan de tand gevoeld met zeer goed resultaat. In deze veiling biedt Gert enkele duiven aan uit zijn kweekstal, duiven van wereldberoemde bloed...
meer lezen


Breeders John Reekers.

In deze veiling biedt John Reekers een selectie kweekduiven aan uit het allerbeste wat er in Nederland te verkrijgen is. Duiven die geschikt zijn voor het programmaspel tot 700km.

Enkele duiven uit deze veiling zijn een rechtstreekse van C&G koopman, kleinkind van de wereldberoemde “Den Dromer”, een rechtstreekse van de voormalige succesformatie Braad de Joode een kleinzoon van “Henky 98”, 2e nationale asduif dagfond met 4x top 6 NPO!!! Deze...
meer lezen


Team JEL verkoopt de jonge vliegploeg.

Team JEL bestaat uit Johan van Boxmeer, Evert Diepenveen en Leo Heesakkers.
Deze combinatie is afgelopen jaar gestart met het doel om op de jonge duiven vluchten te knallen.
Dit is voor het eerste jaar ook prima gelukt.
Zo werden de volgende uitslagen en kampioenschappen dit jaar behaald:
17-07-2016 Isnes 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,16,27,28,29,30,31,33,39,40 enz.
Aantal duiven 1205
24-07-2016 Chimay
1,2,3,4,15 enz.
...
meer lezen


SG Kröger-Schumacher part 1

Deze combinatie heeft voor een vermogen de laatste jaren geïnvesteerd in duiven. Zo bezitten ze 11 kinderen van de wereldberoemde “Harry”, 7 kinderen “Rudy”, 5 kinderen “Olympiade 003”, ect., ect. Van alle tophokken en topduiven in Nederland en België werden duiven gehaald.

U krijgt nu de kans om iets te bemachtigen van deze geweldige duiven. In totaal komen er 3 veilingen van deze combinatie.

Go to the auction

meer lezen


The Fast pigeon auction

De naam van de veiling zegt eigenlijk al genoeg, in deze veiling gaat het om snelle duiven. Voor de allersnelste duiven moeten we naar België word weleens gezegd en in deze veiling blijkt dat ook wel weer. De aangeboden duiven komen o.a af van Marina vd Velde het absolute bijhuis van Leo Heremans, 2 rechtstreekse van de super kampioen Andre Roodhooft en nog veel meer.


Go to the auction

meer lezen


BONNENVERKOOP ZCC
17-10-2016 18:00

VERKOOP VAN 11 LATE JONGEN VAN 2016 EN BON VOOR 2017 UIT ENKEL DE ALLERBESTE DUIVEN BINNEN HET IJZERSTERKE SAMENSPEL DE ZCC.

De ZCC is mogelijk één van de sterkste samenspelen welke ons land rijk is. Op minder dan 10 bij 10 km spelen onder andere Jan & Joke Kaman, Richard Faber, Marco Braspenning, Jan Kuijzer, Gebroeders Brugemann, Gerard Dekker, Ruud Moes, M&M Kramer, Fred Kramer, Margreet Koeman-Kok en A. Kat en Zoon.

Vele kampioenschappen en asduiven van Afdeling 6 Noord-H...
meer lezen


Sinds zondag 28-08-2016 is het nieuwe seizoen van start gegaan en dit seizoen brengt naast diverse topveilingen ook enkele mooie veranderingen met zich mee. Vanaf deze datum isl de website van GPS een nieuw en verfrissend uiterlijk hebben, ook hebben we het nog makkelijker gemaakt om duiven aan te kopen, we hebben het aantal categorieën terug gebracht naar slechts 3!

- Auctions
- Fixed Price Auctions
- Bonnenverkopen


Daarnaast starten de veilingen vanaf dit ...
meer lezen


At the right - topside of this website you'll find 4 flags for languages.

When you click at the yellow flag,
you will see a 'drop-down' screen.
In that screen you can find your own language and the website will be translated to your own language.

Please note that the translation is not Always 100% correct.
meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website