Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
Home


BONNENVERKOOP FONDCLUB IJSSELSTREEK 65 JAAR


Fondclub de ysselstreek opgericht 1951 2016 voor het 65 jarige bestaan.

Bieden op deze bonnenverkoop is mogelijk t/m 9 december 20.00 uur.


Go to the auction

meer lezenAlan Karaahmetovic

Jaarlijks hebben we bij GPS wel een of twee veilingen van deze Servische duivenliefhebber.


Alaan biedt in zijn veilingen vaak de creme de la creme aan uit de Belgische en Nederlandse duivensport aan. Deze veiling is daarop geen uitzondering. Zo biedt hij in deze veiling aan een rechtstreekse van H&EJ Eijerkamp, zoon van “Olympic Vivian”, olympiade duif Midfond in Nitra, Een 2 rechtstreekse van Leo Heremans, een kleinkind van 4 beroemde duiven “Jan”, “Natalia”, “Rossi” en “Spinneke” ...

meer lezen
Gebr. Ras

De gebroeders Ras uit Urk bieden een schitterende collectie van 22 duiven aan. Hoofdrol in deze veiling is weggelegd voor kinderen van echte prestatie duiven. Denk hierbij aan de “Witslag 797”, winnaar, welke een legio aan kopprijzen won waaronder een 8,10,21 tegen gemiddeld 22.000 duiven, “De Zwarte”, 1e Strombeek 4.320d, 9e Moeskroen 8.936d, maar vooral uit de “11-186”, de 1e nationale asduif eendaagse fond WHZB. Een veiling dus met pure klasse waarbij de meeste duiven geboren zijn uit de eerder genoemde cracks.


Go to the auction

meer lezenTotale veiling Gert-Jan Timmermans, Mevr. Snellen collectie


Na jaren spelen met zeer aansprekende resultaten is het doek voor Gert-jan Timmermans zijn duiven carrière gevallen. Gezondheid, het belangrijkste wat een mens heeft laat het Gert-Jan niet langer toe om te genieten van zijn duiven. Gert-Jan heeft nooit op geld gekeken als het aankwam op het aankopen van topduiven uit de Nederlandse en Belgische duivensport. Met uitsluitend het allerbeste materiaal werd een hok opgebouwd en al snel volgden de resultaten bij Gert-Jan zelf maar zeker ook bij liefhebbers die speelden met zijn duiven. In deze tweede veiling van de programma duiven bieden we duiven aan van het Mevrouw Snellen soort. In deze veiling diverse klasbakken die hebben laten zien wat ze waard zijn en hun nakomelingen.


Go to the auction

meer lezen
Totale veiling H & L van Es part 5, Marathon duiven

In deze veiling de laatste oude duiven van H&L van Es. Deze man vrouw combinatie heeft na jaren lang op top niveau duivensport beoefend te hebben moeten besluiten te stoppen met het spelen op de wedvluchten. In deze totale veiling hebben we vooral topduiven gehad uit de lijnen van het beste van C&G Koopman, H&E Eijerkamp, Gaby Vandenabeele en Jan Hooymans. Bewezen klasse en top talenten.

Ook hadden deze liefhebbers enkele marathon duiven voor het generale spel. In deze laatste oude duiven veiling worden deze aangeboden.

Go to the auction

meer lezenJonge duiven van Frank Zwiers, Breda

** We hebben getracht de geslachten te bepalen en zijn er haast zeker van dat ze correct zijn, echter garanderen kunnen we deze niet.

Veni, Vidi, Vici of in andere woorden van toptalent naar Nationale Vedette in slechts 4 seizoenen.

Vanwege een verhuizing zonder mogelijkheid om de duiven over te wennen werden vorige week de vliegduiven van Frank geveild. Een ongekend succes veiling welke een gemiddelde haalde van €1596,-!! GPS-Auctions heeft enkele maanden een complete ronde jongen van Frank aangekocht en brengt deze nu in veiling. Kinderen van gekende kweektoppers als “Golden Future”, “Kian”, “Tevez”, “Suusje” en veel meer. Inmiddels zijn de behaalde resultaten van Frank bekend maar niet alleen op eigen adres presteren deze duiven geweldig. Een overzicht van referenties:

4e beste jaarling marathon 2016 PIPA Ranking (3 prijzen)
2e NPO Bergerac
7e NPO Bergerac
9e Nationaal Agen ZLU
9e NPO Orange (ochtendlossing)
10e NPO Orange (ochtendlossing)
11e NPO Perigueux
15e NPO Cahors
15e NPO Albi
23e NPO Aurillac
25e NPO Orange (ochtendlossing)
26e NPO Bergerac


Dat duiven op je eigenhok presteren is natuurlijk al geweldig maar als er op andere hokken ook successen mee behaald worden bevestigd dat eens temeer dat je kwaliteit op de hokken hebt. In deze veiling een tweede kans om een rechtstreekse van Frank Zwiers aan te kopen. Jonge duiven die over een maand al voor de kweek ingezet kunnen worden.


Go to the auction

meer lezenComb Lokhorst

Vader Wijnand vormt samen met zijn zoon Robert de ijzersterkte combinatie Lokhorst uit Doornspijk.

Dit ambitieuze team heeft zijn vizier op de in Nederland zo populaire NPO vluchten gericht en zijn daar reeds uiterst succesvol in. Om te slagen in hun opzet hebben ze bij de absolute top duiven aangeschaft om zo op het kweekhok een sterke solide basis te creëren. Hiervoor hebben de duiven aangeschaft bij Henk Scheffel, Arie Dijkstra, Will en Falco Ebben, Edwin Hoogland en G&S Verkerk.
Dat deze opzet ze geen windeieren heeft gelegd kunt u zien aan de indrukwekkende lijst met topprestaties die hier onder staat. In deze veiling hebben we het genoegen op 6 duiven te veilen die hebben bewezen de juiste klasse in huis te hebben. Duiven dus die aan de kop hebben gevlogen!
Kweken van duiven die zelf hebben bewezen de juiste eigenschappen te bezitten om aan de kop van de uitslag te zitten. Volgens mij is dit nog steeds de snelste weg naar succes.


Go to the auction

meer lezenThe Barcelona special part 2

Barcelona, de meest aansprekende internationale duivenwedstrijd ter wereld. Iedere duivenliefhebber kent deze race en volgt deze nauwgezet. Winnaars van deze ultieme internationale krachtmeting zorgen voor levenslange naam en faam voor de liefhebber en voor de duif. Ook kan de winnende duif op veel belangstelling rekenen van kopers en veelal gaan deze duiven voor gigantische bedragen naar een nieuwe eigenaar.

Op GPS wijden we een complete veiling aan deze kampioenen gevuld met broers/zussen en kinderen van echte Barcelona winnaars.


Go to the auction

meer lezen
Göbel- vd Sluis deel 2

Dit zeer succesvolle team van 2 dierenartsen biedt in deze veiling enkele rechtstreekse Leo Heremans duiven aan uit de gekende toplijnen. Kleinkinderen van legendarische duiven als de “Olympiade 003”, “Jan” en “den 444” zijn in deze veiling vertegenwoordigd. Naast deze rechtstreekse Heremans duiven bieden ze enkele top presterende duiven aan uit het hart van hum stam. Een veiling dus met bewezen klasse en top afstamming.


Go to the auction

meer lezenThe Golden Classics auction

Een veiling met absolute collector items, duiven die nog maar zeer dun bezaait zijn in Nederland en België maar duiven met een geschiedenis, van liefhebbers die hun stempel hebben gedrukt op de vorming van de modern postduif. Legendes waar met tot het einde van de duivensport over zal praten. In deze veiling een rechtstreekse van de legendarische Gebr. Janssen, compleet met het kenmerkende geschreven stamkaartje. Tevens in deze veiling 2 rechtstreekse van de andere legendarische Belgische grootmeester Louis van Loon, beide nog gefokt uit presterende duiven.

Als GPS-Auctions zijn de zijn we zeer trots dat we deze duiven van zeldzame origine mogen aanbieden.

Go to the auction

meer lezenThe Gaby Vandenabeele toppers

Gaby Vandenabeele, bij leven al een legende in de duivensport, wat deze man al heeft gepresteerd met zijn duiven is ongekend. Wellicht nog veel belangrijker, is dat zijn duiven aan de basis liggen van diverse grote kampioenen in de duivensport. Koen Minderhoud heeft zijn hok grotendeels opgebouwd met het beste wat hij kon kopen in Dentergem. Ook de huidige nationaal kampioen Rudi de Saer heeft zijn kolonie opgebouwd met duiven van Gaby Vandenabeele. Dit zijn slechts 2 voorbeelden van super kampioenen die hun naam en faam mede te danken hebben aan de inbreng van de Gaby Vandenabeele duif.

In deze veiling bieden we 5 rechtstreekse Gaby Vandenabeele duiven aan. kinderen van gekende fenomenen als “Rudy” en zijn super presterende zoon “Super Romeo”.

Deze duiven worden aangeboden door GPS-Auctions
Go to the auction

meer lezen
The Super collection

In deze gecombineerde veiling duiven afkomstig van verschillende liefhebbers en verschillende soorten. Een ding hebben ze echter wel allemaal gemeen, ze stammen namelijk allemaal af van kampioenen. Enkele voorbeelden van duiven in deze veiling zijn een rechtstreekse van Anton Ruitenberg een kind van de “Wondere Dirk” de super kweker die helaas eerder dit jaar is overleden. Daarnaast nog een kleinkind van de wereld beroemde “Harry” van Jan Hooymans en 2 kinderen uit het superkoppel van Nico Pronk.


Go to the auction

meer lezen
Fixed Price Auctions

Vanaf Heden hebben wij de veiling categorie Fixed Price Auctions opnieuw geopend.

Zoals u kan afleiden aan de naam bieden wij in deze veiling duiven aan tegen een vaste prijs. Onder het motto wie het eerst komt wie het eerst maalt worden de duiven in deze veilingen verkocht.

Op dit moment hebben we 3 duiven in deze veiling staan:
- Een rechtstreekse Ad Schaerlaeckens
- Een rechtstreekse Herman Beverdam
- Een rechtstreekse Jos Joosen

meer lezen


Bonnenverkoop ten bate van de tentoonstelling P.V.Deuteren.

Tentoonstelling wordt gehouden van 16 t/m 18 december 2016 in het clubgebouw aan de Echternachstraat 21A te ’s-Hertogenbosch.

We nodigen eenieder uit deze te bezoeken op zaterdag avond en zondag vanaf 10:30 uur. Mede dankzij de inzet van Henri Wittens kan de tentoonstellings-commissie een aantal mooie duivenbonnen verkopen op de internetsite van GPS Auctions. Van de duivenbonnen voor een jonge duif of koppel eieren 2017 vindt alleen een internet verkoop plaats welke afloopt zaterdagavond 22:00 uur.
LET OP GEEN ZAALVERKOOP.

Bonnen te koop van A.P de Groot en Zn, George & Frans Schenk, Giovanni van Osch, Gebr. Jacobs, Frans van Nistelrooij, Embregts Theunis, Michel Beekman, Marc van de Heuvel, Jeroen van Heumen, Fons van Schijndel, Cor Hanegraaf, Lambert van Erp, Mevr.Snellen en Zn, Gerrit van Schayk, Comb de Groot, Twan Nobels, Buck en Marijn de Kruijf, Martin de Poorter, Van de Berg en Blaas, Mart Couwenberg, John Vos, Gerrie van Keulen, A.Halberstadt, Tiny van Rosmalen, Leon van Hintum enMaurice van de Kruk, Een aantal mooie topbonnen voor de programma, dagfond en overnachtfond spelers onder ons.

Daarnaast verkopen we nog een zestal late jonge duiven 2016 van een aantal absolute topspelers uit Nederland en België op zondagmiddag. Wat te denken van de volgende geschonken duiven, Rik en Jan Hermans, Comb van Wanrooy, Johan de Hartog en Zn, Niels Broecks, Frederik en Jan Willem Dekker en Peet en Paloma Solleveld. De duiven zijn te bewonderen op de tentoonstelling en worden via GPS aangeboden. U kunt daar voorbieden maar er vindt uiteindelijk voor deze duiven nog een finale zaalbieding plaats. Houdt daar dus rekening mee.

De Commissie is alle schenkers zeer dankbaar voor hun geste , voor u een mooie kans iets goeds te bemachtigen. Kijk eens naar de stambomen en omschrijvingen op de GPS Site en sla u slag. Succes.
Go to the auction

meer lezen


Bonnenverkoop P.V. “Op Eigen Wjukken“ Kollum.


Onze jaarlijkse tentoonstellingsactiviteit altijd op de 2e zaterdag in het nieuwe jaar is op veler verzoek verplaatst naar een eerdere datum.

Voor de eerste keer een internet verkoping met kwaliteit uit het gehele land.
De internetbiedingen eindigen 16 december om 20:00 uur en gaan over in zaalverkoop zaterdag 17 december vanaf 15:30 uur, de dag van onze tentoonstellingsactiviteit.

Te verkopen duiven zijn met stamkaart aanwezig en te bezichtigen.
De baten komen ten goede aan onze activiteiten en onderhoud verenigings accommodatie. Adres Singelweg 13 Kollum.contact
email: s.braaksma01@knid.nl
contactpersoon:Abele Dijkstra 06-11530483
Go to the auction

meer lezen

Nieuw op de Nationale Manifestatie van Het Spoor der Kampioenen!

De Scheurkalender voor de Postduivensport 2017!


Rob van Vuure, Simon Kuipers en Gerrit Knol hebben een Scheurkalender 2017 gemaakt samen met een hele groep enthousiastelingen: Martijn Oomen, Frederik Dekker, Willem Mulder, Wytse Mantel, Nanne Wolff, René Hidding, Ad van Gils, André van de Wiel, Johan Nibbeling, Karin van de Aa, Marcel Görtzen, Jeffrey Hermans, Piet Roelofs, Gerrit van Eikenhorst, Michel Verweij, Gerard Baarda, de duivenfoto’s zijn van Falco Ebben van ...

meer lezen


BONNENVERKOOP P.V. DE VRIENDENPOSTDe Zwolse verenigingen hebben hun krachten gebundeld en zijn gefuseerd tot een nieuwe vereniging van ruim 50 vliegende leden.
Samen staan wij een stuk sterker, kunnen de taken weer goed verdeeld worden. De onderlinge concurrentie en competitie neemt weer toe.

Een mooi stap die wij samen gemaakt hebben, maar dat betekent dat er nogal wat kosten gemaakt zijn en nog gemaakt moeten worden om de oude lokalen op te ruimen en het gezamenlijke onderkomen weer up to date te maken. Daarom een prachtige bonnenverkoopprominente liefhebbers die deze stap mogelijk maken. Wij zijn alle schenkers dankbaar voor hun toezegging.

In de verkoop o.a.: Frank Zwiers, Comb. Mantel, Anton Ruitenberg, Henk Scheffel, Evert vd Horst Azn. Peet & Paloma Solleveld, Nico Jan Koenders en nog vele toppers meer!


Bieden op GPS Auctions is mogelijk t/m maandag 12 december 20.00 uur
Go to the auction

meer lezen


Bonnenverkoop PV de Reisduif.

Hier een geweldige bonnen verkoop voor PV de Reisduif. De eindverkoop vindt plaats op 11 december in het clublokaal aan de Steenbakkersweg 3 te Borne.
Voor info kunt u kontakt opnemen met Olaf Boers, penningmeester
o.boers@lijbrandt.nl


Go to the auction

meer lezen


Sinds zondag 28-08-2016 is het nieuwe seizoen van start gegaan en dit seizoen brengt naast diverse topveilingen ook enkele mooie veranderingen met zich mee. Vanaf deze datum isl de website van GPS een nieuw en verfrissend uiterlijk hebben, ook hebben we het nog makkelijker gemaakt om duiven aan te kopen, we hebben het aantal categorieën terug gebracht naar slechts 3!

- Auctions
- Fixed Price Auctions
- Bonnenverkopen


Daarnaast starten de veilingen vanaf dit seizoen op zondagavond om 18:00 uur ...

meer lezen


At the right - topside of this website you'll find 4 flags for languages.

When you click at the yellow flag,
you will see a 'drop-down' screen.
In that screen you can find your own language and the website will be translated to your own language.

Please note that the translation is not Always 100% correct.
meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website