Taal Dutch Flag English Flag Chinese Flag Other Flag
HomeDrost-Hemstra Special Part 1.


In dit eerste deel van de “Drost-Hemstra Special” vinden we een geweldig aanbod aan duiven die veelal gebaseerd zijn op het beste van Dirk van den Bulck.

Zo vinden meerdere nazaten van de wereldberoemde duiven als:
- “De Kittel” 1e Nationale Asduif K.B.D.B,
- “Greipel” 6e Nationale Asduif K.B.D.B,
- “Kleine Rode” super-vlieger en halfbroer van “Kittel”
- “Blauwe Leo” de absolute stamduif van Dirk van den Bulck collectie.

En naast al dit geweld nog veel meer uit alleen het beste…. Hier een geweldige kans op versterking.


Ga naar de veiling

meer lezen
The Theo Lehnen Specials


Een kleine collectie duiven van Theo Lehnen, uit het beste van Günther Prange uit de lijn van de super vlieger en kweker “261” 10x 1e in groot concours en uit de lijn van de “Ringloser”. Verder zitten er nog nazaten van de “Wittenbuik” & “Rudy” van Gaby Vandenabeele en inteelt “Kannibaal” van Dirk van Dijck.

Stuk voor stuk lijnen die wereldwijd al vele goede duiven hebben voortgebracht.


Go to the auction

meer lezen
The Potijk Collection Part 1.


Hier een eerste deel afkomstig van Dhr. Potijk op de hokken in Rijs vinden we duiven afkomstig uit de lijnen van o.a. Anton Ruitenberg, Vandenabeele, C. & G. Koopman.

In deze groep zitten duiven die zelf ook weten wat kopvliegen is en de andere komen uit duiven die meerdere kopprijzen hebben gevlogen en/of asduif zijn geworden in club of groot verband. Hier word ook gekeken naar inteelt, dit om de lijnen vast te leggen en ook voor de doorkweek of als kruismateriaal te gebruiken. Hier voor u de kans om aan iets goeds te komen.


Go to the auction

meer lezen
Ludo Verstraeten Collection Part 1.


De bekende Nederlandse fondcrack Ludo Verstraeten moet noodgedwongen zijn complete duivenbestand laten veilen. Omdat de “Vliegende Coiffeur” uit Echt gaat verhuizen en zijn goed florerende kapperszaak “Hairfashion Ludo” en zijn huis met de duivenhokken gaat verkopen. Ludo is geen onbekende in de hele fondwereld want hij is al jarenlang een der toonaangevende fondspelers. Zijn vele kopprijzen en ketting uitslagen op de grote nationale en internationale fondvluchten zijn bij iedereen bekend.

Basis
Aan de basis van de successen van Ludo Verstraeten staan 2 duiven die hij haalde bij Lalieu-van Dooren uit Thorn. De doffer van het goede koppel was de NL86-1638113 en hij werd gekweekt uit twee duiven die van Jantje Theelen afkomstig waren. De duivin van het puike paar was de NL85-1915703 en zij stamde uit het befaamde paar van Lalieu-van Dooren waaruit ze zelf goede vliegers kweekten en met de kinderen eruit anderen in de kweek ook knap successen wisten te behalen.

Heden:
Ludo Verstraeten is tot op de dag van vandaag een groot fondkampioen gebleven, zijn vele kopprijzen en paternoster uitslagen zijn daar het bewijs van.
Maar ook vele andere melkers hebben met de inbreng van deze Ludo Verstraeten duiven vele successen geboekt. Op een kleine greep van de geslaagden op te noemen: Jacq Ruyters uit Echt, deze won 1e nat. Dax `08 uit twee rechtstreekse Ludo Verstraeten duiven.Albert Beunen uit Ohe en Laak, Winkens-Rothenburg uit Itteren, A. Van Lumich Maria-Hoop enz. enz.


Go to the auction

meer lezen
Chris de Backer


In deze veiling 3 duiven afkomstig van Chris de Backer uit zijn allerbeste duiven.

Hierbij de te veilen duiven:

- B15-513: Uit zoon uit “Ubert” 4x 1e prijs x zus “Ultra Boy” 1e nationaal 3.122 duiven.

- B15-714: broer “Prof” 10e prov. Asduif KBDB, “Panamarenco” 7x 1e.

- B15-738: Uit “Quico” superkweker. “Valentina” 5e prov. Asduif, “Tilly” 2e Prov. Asduif HAFO KBDB W-Vlaanderen x “Whitney” 4e prov. Argenton 3235 duiven.


Go to the auction

meer lezen
The Schumacher Collection Part 4.


Hier het laatste deel van Dhr. Schumacher uit Lippstadt, een echte liefhebber van (goede) duiven maar ook een echte kampioen. Al jaren vliegt hij met zijn duiven in kampioenstijl en dat met duiven die afstammen van het beste wat er internationaal te vinden is.

Zo zitten er duiven uit het beste van C. & G. Koopman, F. Engels, H. Vlaminck, Gebr. Leideman, Jos Goessen, H. Krüger, van Hove-Uytterhoeve. Stuk voor stuk klinkende namen in de duivensport.


Go to the auction

meer lezen
The Veenstra / Heremans Auction.


De titel van de veiling verteld eigenlijk al wat deze veiling inhoud. We vinden hier een aantal duiven die afstammen uit het beste van Pieter Veenstra en Leo Heremans. We vinden nazaten van “Mr. Blue”, “Da Vinci” van Pieter Veenstra maar ook uit de “Jan Roeper”, “Olympiade” en “Nieuwe Olympiade” lijn van Leo Heremans. Het betreft hier geen grote veiling maar zeker wel een met een hoog kwaliteitsgehalte.


Go to the auction

meer lezen
Dhr. H. de Weerd Pigeons Part 3.


Wie kent Dr. Henk de Weerd niet ?? Overal ter wereld komt je “de Weerd” producten tegen maar ook zeker duiven. Henk is gepassioneerd verzamelaar van topduiven, van veel topduiven van de hedendaagse duivensport zitten er nazaten op de hokken van Interpalomas Lofts.

Nu via GPS zullen er een aantal van deze duiven aangeboden worden om andere de kans te bieden om uit deze geweldige collectie duiven iets te bemachtigen. Bekijk hier de schitterende website voor meer info: www.drdeweerdpigeons.com


Go to the auction

meer lezen
Podium der Grootmeesters wilt u iets vragen……

Sinds het seizoen van 2016 is het “Spoor der Kampioenen” begonnen aan een nieuwe manier van verslaggeving, hierin worden niet alleen de goede duiven in beeld gebracht, maar er word nog een stapje verder gegaan met de liefhebber “achter” de goede duiven en dit alles met name “per weekend” zoveel mogelijk onder de aandacht brengen. En die aandacht die aan de liefhebbers word geschonken bleek een schot in de roos te zijn, de reacties waren zeer positief en dat heeft ons doen besluiten om deze manier van verslaggeving om te zetten in een echte competitie met alles wat daar bij hoort. ...

meer lezenGPS-CHAMPIONS STELT ZICH VOOR!!!

Een tijdje terug is het idee ontstaan om iets nieuws uit te werken als nieuwe input in de sport..... wat uitgemond is onder de noemer: "GPS-CHAMPIONS" en het idee is het maken van een prachtig exclusief naslag in de grootste oplage ter wereld (25.000 exemplaren!)

En u kunt hieraan meedoen!!!

Wat krijgt u bij een eventuele deelname daarvoor terug?
- Een geweldig naslagwerk van zeer hoge kwaliteit.
- Grote Naamsbekendheid wereldwijd.
- Volledig in het Engels en het Chinees
- De grootste oplage ter wereld, 25.000 exemplaren.
- Volledige ondersteuning voor de deelnemers via GPS-Champions site, GPS-Auctions site, Facebook, Het Spoor der Kampioenen en onze GPS-Nieuwsbrief.
- Ondersteuning via ons Internationaal netwerk w.o. maar liefst 26 agenten die actief zijn voor GPS.
- Promotie via alle internationale beurzen in Europa & Azie
- Mogelijkheid tot het veilen van duiven via onze site.
- Offline ondersteuning voor het verhandelen van duiven wereldwijd.
...

meer lezenVolg GPS-Auctions
Facebook

Betaal mogelijkheden


GPS-Auctions is onderdeel van
GPS Europe website